Svenskt på brittisk mark

 Det händer spännande saker i London
Idag valde jag att anta utmaningen att ta mig hela vägen till IKEA för att få känna på lite svenskt.
Eftersom jag inte är ett stort fan av IKEA springer jag igenom det och struntar totalt i "showroom" delen, och går direkt på där man kan shoppa prylarna man vill ha!
Var ju tvungen att plocka på mig lite köttbullar och julmust också, samtidigt kommer en kvinna fram och håller en flaska i handen, hon frågar om jag vet vad det är för något? Jag svarar lite småskrattande att det kallas Glögg och sedan måste jag förklara för henne vad det är, men när hon frågar hur det smakar kan jag inte riktigt svara på det? Glögg är en sådan speciell smak..
 
Lite köksgrejer och ett packe värmeljus senare satt jag på bussen hemåt då jag passerade Wembley stadium (ska se 1D där i Juni) och fick en total chock över hur stor arenan var, dessutom var det idag NFL så folk springer omkring i sådana amerikanska fotbollströjor, samtidigt då jag kliver av min buss för att byta till tunnelbanan kommer en kille fram och ger mig hans nummer och presenterar sig som Daniel, lite stelt småprat senare skyndar jag mig iväg..
 
London slutar aldrig förvåna och snart är jag klar med inredningen av min lägenhet, saknar bara ett överkast och prydnadskuddar och ett bord och stolar (som min landlord ska ge mig till veckan)